Emäntä otti munan käteen – tuloksena kaunis näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymä on kaunis ja koskettava tapahtuma, minkä moni onnellinen on saanut päästä todistamaan. Vatsassa kasvaneen lapsen tai lemmikin odottamien poikasten syntyminen näyttää ihmeelliseltä, mutta vielä ihmeellisemmältä ja vähintäänkin erikoiselta saattaa näyttää, kun lintu kuoriutuu munasta.

YouTube-videolla nähdään miten henkilö pitää linnun munaa kädessään. Munasta on kuoriutumassa poikanen, joka on itse päättänyt juuri tällä hetkellä olevansa valmis siirtymään munan kuorien tarjoamasta turvasta ulkomaailmaan.

Pieni ankanpoikanen työntää munan kuorta auki ja kamppailee tiensä ulos liian pieneksi jäävästä kodistaan. Kun ankanpoikanen saa päänsä munasta ulos, tuntuu uskomattomalta, miten se on ylipäätään enää edes voinut mahtua sinne.

PÄIVITYS: Isäntä vaihdettu emännäksi.