Mies surffasi huumepäissään auton päällä – hurja tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan osavaltiolla on jokseenkin heikko maine Yhdysvalloissa. Jostain syystä kyseisestä osavaltiosta tuntuu kantautuvan enemmän uutisia hämmästyttävistä ja typeristä rikollisista maan muihin osiin verrattuna. Usein huumeet näyttelevät vahvaa osaa näissä tapauksissa.

Auton kojelautakamera tallensi taannoin hämmentävän tilanteen Floridan Coral Springsissä. Videolla mies kiipeilee liikkeessä olevan auton päällä, ja nousee sen katon päälle surffaamaan.

Paikallisten WPBF-uutisten mukaan mies kiipeili myös muiden vastaan tulleiden ajoneuvojen päällä, mutta valitettavasti nämä tilanteet eivät tallentuneet videolle. Viranomaisten mukaan mies myönsi käyttäneensä amfetamiinia ennen tempaustaan. Autosurffaria syytetään muun muassa häiriökäyttäytymisestä ja ilkivallanteosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.