Miranda Kerr herkutteli alastomana – odottamaton kuvayllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Miranda Kerr julkaisi Instagramissa kuvan, joka on varmasti miesfanien mieleen. Lämmintunnelmaisessa kuvassa kaunotar poseeraa hampurilaisateriaa syöden. Kuvakulma antaa vaikutelman, että huippumalli on kuvassa alasti.

Daily Mail -lehden mukaan kuva on otettu Louis Vuitton Cruise 2016 Resort Collection -muotinäytöksen jälkeen. Vaikuttaa siltä, että näytöksessä ei tarjottu tarpeeksi naposteltavaa, sillä nälkä oli yllättänyt mallin näytöksessä ahkeroinnin jälkeen.

Body & Soul -lehden haastattelussa Kerr kertoi, että vehnä ja sokeri ei normaalisti kuulu hänen päivittäiseen ruokavalioonsa, mutta silloin tällöin hän antaa itselleen luvan joustaa asiassa. Rankan ja kiireisen työpäivän jälkeen Miranda oli roskaruokansa ansainnut ja kuvasta päätellen hän nautti siitä.

After show indulgence… It's all about a balance #80/20rule

Kuva, jonka Miranda (@mirandakerr) julkaisi