Murtovarkaalle kävi köpelösti – päätyi aivan väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Detroitin poliisi pyytää ihmisiä auttamaan varkaan tunnistamisessa julkaisemansa videon avulla. YouTubeen on ladattu turvakameraan tallentunut tilanne, jossa varas on kaivanut tiensä paksun seinän läpi liiketilan sisälle.

Varkaan tarkoituksena on ollut ryöstää viinakauppa. Mies on nähnyt suuren vaivan kaivaakseen paksuun seinään reiän, josta hän juuri ja juuri mahtuu sisälle. Varkaan harmiksi hän ei kaivanutkaan tietään suoraan viinakaupan sisälle vaan löysi itsensä lukitusta varastohuoneesta.

Mies koitti varaston ovea todetakseen, että se oli lukossa. Tämän jälkeen mies ahtautui pois kaivamastaan aukosta sinne, mistä tulikin. Seinän läpi pääseminen oli ilmeisesti helpompi asia kuin lukittu ovi, joka sai miehen luovuttamaan.