Pankkiautomaatti sekosi – tilille ilmestyi 8 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies oli hakeutunut lähimmälle talletusautomaatille, sillä hänellä oli 331,79 dollarin arvoinen šekki tallettavanaan. Rutiininomaisesti mies syötti automaattiin tilinumeronsa ja šekin ja oletti asian olevan sillä kunnossa.

Sitten miehen sydän hyppäsi kurkkuun. Pankkiautomaatti nimittäin ilmoitti näytöllä, että rahat oli tallennettu tilille ja summa oli 8.331,79 dollaria. Hieraistuaan silmiään mies kaivoi taskustaan puhelimen dokumentoidakseen tapahtuman.

Mies esitteli kädessään olevaa paperia, josta šekin arvo ilmeni. Sitten hän kuvasi automaatin ruutua, joka ilmoitti, että tilille on siirretty 8000 dollaria ylimääräistä.

Pankkiautomaatti oli mennyt sekaisin ja ilmoittanut summan väärin. Todennäköisesti pankki huomasi virheen ja talletus korjattiin oikein jälkikäteen. Muistona hetkellisestä rikastumisesta miehellä on muistona hauska video.