Alaston nainen Chris Brownin sängyssä – väitti olevansa poptähden vaimo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Chris Brown koki elämänsä yllätyksen palatessaan kotiinsa keskiviikkona. Mies nimittäin löysi sängystään tuntemattoman alastoman naisen, joka väitti olevansa Brownin vaimo. Harhaluuloinen nainen oli viettänyt sängyssä kaksi päivää odottaen ”aviomiestään” kotiin.

TMZ-viihdesivuston mukaan Brown soitti välittömästi poliisit paikalle ja 21-vuotias neitokainen pidätettiin. Nainen on tunnistettu Amira Kodcia Ayebiksi ja hän oli matkustanut Teksasista Kaliforniaan tavatakseen poptähden.

Brownin asuntoon murtautumisen jälkeen nainen oli vandalisoinut popparin asuntoa ja muun muassa sotkenut spray-maalilla hänen autonsa. Neitokainen oli myös kirjoitellut seiniin viestejä, joissa luki: ”Minä rakastan sinua!”. Viranomaiset totesivat, että naisella on mielenterveysongelmia ja hän on nyt poliisin huostassa. Brown julkaisi fanaatikostaan kuvan Instagramissa ja kertoi faneilleen kummallisesta tilanteesta.