Hailey Baldwin loukkaantui – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallinuralla menestynyt Hailey Baldwin on julkaissut äskettäin Instagramissa kuvan, jossa hän istuu autossa jalka paketissa. Kaunotar oli epäonnekseen murtanut jalkansa ja sen seurauksena neitokainen joutuu käyttämään jalassaan tukea.

Malli ei kertonut missä yhteydessä loukkaantuminen oli sattunut, mutta monet ovat epäilleet sen olleen epäonnistuneen temppuilun seurausta. Baldwinin ystävätär malli Kendall Jenner julkaisi Haileyn jalasta kuvan Instagramissa ja kirjoitti kuvateksiin, että Hailey on pöljä.

Daily Mail -lehden mukaan Hailey on todennäköisesti vain pelleillyt kavereidensa kanssa ja jalka loukkaantui hölmöilyn seurauksena. Loukkaantumisen takia Hailey ei voi vähään aikaan osallistua muotinäytöksiin ja tähtönen joutuu todennäköisesti perumaan useita mallikeikkojaan.

Broke my lil foot smh

Kuva, jonka Hailey Baldwin (@haileybaldwin) julkaisi