Kahtia leikattu taikuri hississä – vähemmästäkin säikähtää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Andy Gross -niminen taikuri-koomikko aiheutti ihmetystä aiemmin taikatempullaan, jossa hän käveli puistossa ollessaan leikattuna keskeltä kahtia. Pila meni puistossa oleviin ihmisiin täydestä ja ihmiset kaatuilivat juostessaan taikuria kauhuissaan pakoon.

Nyt Gross säikäytteli ihmisiä hississä samalla pilalla, joka upposi jälleen jokaiseen hissiin astuneeseen. Gross odotteli hississä valmiina, kun ihmiset astuivat sen sisään. Yllättäin mies putoaa jalkojensa päältä niiden viereen ja näyttää aivan siltä kuin hän olisi leikattuna keskeltä kahtia.

Ihmiset kiljuvat kauhuissaan ja lähtevät hissistä pakoon. Osaa ihmisistä taikuri lähti vielä zombimaisesti seuraamaan vekkuli ilme kasvoillaan. Onneksi kaikilla riitti temppua kohtaan huumorintajua ja he osasivat nauraa tapahtuneelle myöhemmin.