19-vuotias ruotsalais-australialainen kaunotar on uusi supermalli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalais-australialainen Kelly Gale on tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin catwalkilta. 19-vuotias malli on kertonut pitävänsä vartalostaan huolta urheilemalla päivittäin, ja hän jakaa sosiaalisessa mediassa ahkerasti erilaisia fitness-kuvia.

Splash
Splash

Nyt Kelly Gale nähdään vaatemerkki Calzedonian tuoreessa mainoskampanjassa. Upeissa kuvissa mallilupaus esittelee italialaisen yhtiön kesän 2015 bikiniuutuuksia.

Kelly Galen uutisoitiin taannoin osallistuneen taannoin rankalle fitness-leirille Meksikossa. Leirin treeniohjelma sisälsi lukuisia eri liikunta- ja urheilulajeja, kuten joogaa, juoksemisesta ja kolmea eri nyrkkeilylajia. Neitokainen treenasi leirillä jopa seitsemän tuntia päivässä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash