Koira palasi kolmen vuoden jälkeen – ihana jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Andrea Arce ja hänen kaksi tytärtään menettivät rakastamansa saksanpaimenkoiran omistajuuden vaikeassa erossa. Mies vei Rico-nimisen koiran mukanaansa, eikä nainen saanut tietää koiran olinpaikasta mitään.

Häneen otettiin kolmen vuoden kuluttua yhteyttä, kun koira oli löytynyt yksin vaeltelemasta kaduilla. Mies oli ottanut erossa Ricon ja myynyt sen eteenpäin kertomatta Andrealle. Koiran ostanut henkilö oli hylännyt koiran, minkä jälkeen Rico oli löydetty noin 4.000 kilometrin päästä Andreasta vaellellen yksin kaduilla.

Rico oli tuotu Virginiassa sijaitsevaan eläinsuojaan, josta oltiin soitettu Andrealle, että koira oli löytynyt. Kuusivuotias Rico kuljetettiin takaisin San Diegoon Andrean ja hänen tyttäriensä luo.

Jälleennäkeminen oli todella koskettava eikä koira ollut päästää naisesta irti. Rico muisti oman perheensä, jossa oli kasvanut elämänsä ensimmäiset kolme vuotta. Ensimmäisten vuosien aikana muodostettu side oli säilynyt Andreaan ja tyttäriin kolmen vuoden poissaolonkin jälkeen.