Laskettelureissun karmaiseva käänne – puu kaatui hissilinjalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talvinen myräkkä oli alkanut riepotella laskettelukeskuksen kupeessa kasvavia puita. Myrskystä huolimatta osa huimapäisistä laskijoista oli päättänyt lähteä rinteeseen. Eräs laskettelijoista pongasi huolestuttavan näyn istahdettuaan hissin kyytiin.

Metsikössä puut heiluivat ja räsähtelivät siihen malliin, että ne antaisivat pian periksi kovalle tuulelle. Laskettelija kuvasi hissikyytiään videolle ja sitten aavistukset osuivat oikeaan. Metsästä kaatui puu hiihtohissin päälle.

Kyydissä olleet laskettelijat olivat varmasti kauhusta kankeina. Onneksi puu kaatui tyhjän tuolin päälle, eikä se osunut hississä olleisiin ihmisiin. Kauhistuttavan tapauksen jälkeen hissi jatkoi hitaasti matkaansa. Toivottavasti kyydissä istuskelleet selvisivät ehjin nahoin rinteen ylös asti.