Mies ja koira otti toisistaan mittaa vetokisan avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksanpaimenkoirat ovat melko isokokoisia ja erittäin vahvoja koiria. Vahvuutensa ja koulutettavuutensa vuoksi ne sopivat erinomaisesti muun muassa poliisikoiriksi. Koirien vahvat leuat pystyvät pitämään kiinni tiukasti isokokoisestakin saaliista, mikä on hyvä ominaisuus rikollisia kiinniottaessa.

YouTube-videolla nainen esittelee seitsemänvuotiaan saksanpaimenkoiransa vahvuutta, joka näyttää yllättävän monet. Nainen yllyttää miehen vetämään kilpaa koiran kanssa sen omaa purulelua, ja lupaa miehelle jopa hieman lompakontäytettä jos hän pystyisi saamaan lelun vetämällä koiran suusta pois.

Lelun vetäminen näyttää olevan koiran mielestä erittäin mieluista puuhaa eikä se näytä väsymisen merkkejä laisinkaan. Mies väsyy parin minuutin aikana vetämiseen ja luovuttaa. Nainen naureskelee taustalla voivansa luvata aina haastajalle rahaa, koska kukaan ei tulee voittamaan hänen voimakasta koiraansa vetämisessä.