Mila Kunis haastettiin oikeuteen: ”Varasti 25 vuotta sitten lemmikkikanan!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ukrainalainen Kristina Karo on haastanut lapsuudenystävänsä Mila Kunisin oikeuteen lemmikkikanan varastamisesta. Karo vaatii oikeusteitse Milalta 4.670 euroa korvausta kanan varastamisesta.

TMZ-viihdesivuston mukaan varkaus tapahtui 25 vuotta sitten Ukrainassa. Kunis oli kiintynyt Karon omistamaan kanaan ja hän halusi ottaa sen lemmikikseen. Mila on myöntänyt varastaneensa Karon kanafarmilta itselleen kanan nimeltä Doggie. Ilmeisesti Kristina Karo ei ole päässyt tapauksesta ystävänsä kanssa sopuun, sillä hän on haastanut Milan oikeuteen varkaudesta.

Ei ole yhteensattumaa, että Karo valitsi juuri tämän hetken kanteelleen, sillä neitokainen tavoittelee työlupaa Yhdysvaltoihin voidakseen työskennellä Los Angelesissa laulajana. Jää nähtäväksi sopivatko naiset asian suljettujen ovien takana, vai meneekö tapaus tuomioistuimen käsiteltäväksi.