Pikkupoika sai uuden kaverin – pingviini innostui eläintarhassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perhe oli vierailemassa Tulsan eläintarhassa, kun pikkupoika huomasi vesialtaassa mielenkiintoisen eläimen. Pienokainen lähestyi aitauksen lasia ja huomasi, että myös aitauksessa uiskennellut pingviini huomasi hänet.

Perheenäiti on kuvannut kotivideon riemastuttavasta hetkestä, jolloin poika alkoi leikkiä pingviinin kanssa laittamalla kätensä aitauksen lasiin kiinni. Pingviini huomasi sen ja alkoi jahdata sitä leikkimielisesti.

Pienen pojan iloksi pingviini nousi välillä pintaan ja sitten se sukelsi jälleen pinnan alle. Poika oli niin innoissaan uudesta ystävästään, että perheenäiti joutui pyytämään poikaa hillitsemään itsensä ja olemaan tömistelemättä aitauksen lasia. Tämän kohtaamisen ansiosta pingviinit ovat varmasti nyt pojan suosikkieläimiä.