Ranskanbulldoggi osaa viittä kieltä? Hulvaton video jättihitiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on julkaistu paljon erilaisia koiravideoita, joiden pääosassa komeilee taitava ranskanbulldoggi. Kyseinen rotu tuntuisi olevan erityisen lahjakas ja omaksuvan helposti uusia taitoja, mikä on todistettu moneen otteeseen.

Walter Ledermüller on julkaissut kuvaamansa videon, jossa hän on kumppaninsa kanssa autossa ja takapenkillä komeilee pariskunnan ranskanbulldoggi Junior. Junior on todella puheliasta sorttia ja osaakin keskustella sivistyneesti useilla kielillä omistajiensa kanssa.

Videolla mies puhuu Juniorille italiaksi, ranskaksi, portugaliksi, englanniksi ja espanjaksi. Junior näyttäisi pysyvän täysin keskustelussa mukana ja vastaa aina pyydetyllä kielellä. Juniorin aksentissa taitaa olla vielä hieman hiomista, sillä jokainen kieli kuulostaa vielä lähes samalta koiran suusta.

Toisella videolla samainen koira nähdään laulamassa.