Teinitytöllä valtavan pitkä kieli – tähän temppuun ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michiganilaisella Adrianne Lewisilla on erikoisen pitkä kieli. Neitokainen on ollut tietoinen hauskasta ominaispiirteestään koko lapsuutensa, mutta vasta teini-iässä tyttö alkoi temppuilla kielellään ja kuvata siitä videoita.

Youtube-videoiden suosio yllätti Lewisin ja hän sai kuulla, että hänellä oli todennöisesti maailman suurin kieli. Guinnesin World Record -ennätyksen nykyisellä haltijalla on 9,90 sentin pituinen kieli. Adriannella on sen sijaan yli 10 senttiä.

Neitokainen on varma, että hän tulee rikkomaan ennätyksen ja hän odottaa innolla virallista mittausta. Lewis on useilla erilaisilla tempuilla onnistunut todistamaan videoidensa katsojille, että hän kykenee tekemään kielellä asioita, joita muut eivät pysty tekemään.

Hän muun muassa kykenee nielaisemaan kyynärpäätään ja hipaisemaan kielellä silmäänsä. Nenän nuolaiseminen ei ole hänelle edes haaste. Tällä kielellä Adrianne tulee varmasti rikkomaan maailmanennätyksen.