90-luvun hittituote tekee paluuta – kehtaisitko vielä käyttää?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla lapsuuttaan viettäneet muistavat vuosikymmeneltä esimerkiksi jääkiekkokortit, virtuaalilemmikit, Nintendon ja Segan pelikonsolit. Vuosikymmenen aikana nähtiin myös liuta erikoisia ja nopeasti ohimenneitä villityksiä sekä trendejä, joita harva jäi kaipaamaan.

illuminate – check my full outfit out at thehallowedground.co.uk

Kuva, jonka Joel Mcloughlin (@gallucks) julkaisi

Yksi 1990-luvun hämmästyttävimmistä muotihirvityksistä olivat hohtavilla valoilla varustetut lenkkarit. Valokengät ovat nyt tekemässä uutta paluuta. Uutinen levisi erityisesti sen jälkeen, kun laulaja Sam Smith jakoi Instagramissa kuvan omista loistavista tennareistaan.

Valokenkien ulkonäkö on sentään onneksi muuttunut hieman 2010-luvun tyylille sopivammaksi. Kenkiä valmistavat esimerkiksi Oprhe ja Simulation Shoe -merkit, ja niiden hinnat liikkuvat 300 – 500 euron välillä. Mikäli valmiiden valokenkien hinnat hirvittävät, tarjoaa Adafruit Industries Youtube-videollaan ohjeet siihen, kuinka kengistään voi muokata hohtavat itse.