Ed Sheeran auttoi fania kosimaan konsertissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ed Sheeran auttoi hänen faniaan kosimaan tyttöystäväänsä romanttisesti lavalla kesken konsertin. Nainen oli haltioissaan tulleensa valituksi lavalle, mutta ei voinut aavistaakaan, mitä lavalla tulisi seuraavaksi tapahtumaan.

Ed Sheeran lauloi Teksasin Austinissa järjestetyssä konsertissa koskettavaa kappaletta, jonka loppupuolella hän keskeytti laulun ja kertoi valitsevansa yleisön joukosta pari ihmistä lavalle. Sheeran ei valinnutkaan faneista henkilöitä sattumanvaraisesti vaan hänellä oli tietty pari jo valmiina.

Mies ja nainen nousivat lavalle ja mies otti mikrofonin Sheeranilta. Mies alkoi pitämään puhetta tyttöystävälleen äänekkään yleisön hurratessa ja kannustaessa taustalla. Mies kosi tyttöä lavalla koskettavan kappaleen soidessa taustalla eikä naisen vastaus liene tulevan kenellekään yllätyksenä.