Eddie Murphystä tuli reggaetähti?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-koomikko Eddie Murphy on julkaissut Youtubessa uuden musiikkivideonsa. Reggae-musiikin parissa työskentelevä Murphy haluaa luoda uraa vakavasti otettavana reggae-muusikkona. Vaikka Oh Jah Jah -kappale on ollut kuunneltavissa jo kuukausia, on mies vasta nyt julkaissut musiikkivideon.

Metro-lehden mukaan Eddie on halunnut kappaleensa tunnelmalla kunnioittaa reggae-legenda Bob Marleyn tyyliä. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinnen Murphyn julkaisema reggae-kappale, vaan mies teki vuonna 2013 yhteistyötä Snoop Doggin, eli Snoop Lionin kanssa.

Heidän yhteistyönsä hedelmä oli kappale Red Light. Murphy on kertonut, että hänen tarinansa reggae-muusikkona on vasta aluillaan ja tulevaisuudessa fanit tulevat kuulemaan miehen reggae-tuotantoa entistä enemmän.