Kevin Bacon tunnistamaton selfie-kuvassaan – turvotusta vai maskeerausta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevin Bacon on pitkän linjan elokuvatähti, joka on palkittu roolitöistään lukuisilla elokuva-alan palkinnoilla. Hollywoodin tähtikastiin lukeutuvan näyttelijän on tullut tutuksi rooleistaan elokuvissa, kuten JFK, Apollo 13 ja X-Men: First Class. Parhaillaan hän tähdittää The Following -sarjaa.

Nyt Kevin Bacon on aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa tuoreen selfie-otoksen ansiosta. Kuvauspaikalta otetussa Instagram-kuvassa näyttelijä ei nimittäin muistuta juurikaan entistä itseään.

– Terveisin Iso-Britanniasta, Kevin Bacon kirjoitti kuvatekstissä.

56-vuotias näyttelijä on siis joko turvonnut lyhyen ajan sisällä lähes tunnistamattomaksi, tai todennäköisempänä vaihtoehtona hänet on vain maskeerattu sellaiseksi elokuvaa varten. Huffington Post -lehden mukaan näyttelijä ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa.

Kevin Bacon muutti pois kotikonnuiltaan 17-vuotiaana luodakseen uraa teatterinäyttelijänä New Yorkissa. Hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle vuonna 2003. Kevin Bacon on ollut naimisissa näyttelijätär Kyra Sedwickin kanssa jo 24 vuoden ajan. Pariskunnalla on kaksi lasta, Travis-poika ja tytär Sosie.