Kissojen veljellinen rakkaus ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa ihastuttavat kaksi poikakissaa Seamus ja Angus. Kissat ovat veljeksiä ja rodultaan eksoottisia lyhytkarvaisia, joka on persialaisen pitkäkarvaisen rodun lyhytkarvainen muunnelma. Persoonallisen näköiset veljekset sulostuttavat videolla, joka on täynnä hellyyttä ja rakkautta.

YouTube-videolla Seamus ja Angus ovat keskellä pesuhetkeä. Kissat ovat suloisessa halailuasennossa, kun toinen veljeksistä antaa toiselle perusteellisen kasvopesun karhean kielensä avulla. Toinen kissoista näyttäisi nauttivan täysin rinnoin läheisestä hetkestä.

Hellyttävä hetki on kuitenkin saada yllättävän käänteen, kun kissan otteet käyvät rajummiksi. Pesun antava kissa ottaa veljeään päästä kiinni ja näyttäisi purevan kissaa suun kohdalle. Veljesten kesken kuitenkin säilyi perhesopu ja pesuhetki sai jatkua rauhallisesti.