Ashton Kutcherilta jymy-yllätys äitienpäivälahjaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Ashton Kutcher on onnistunut yllättämään Diane-äitinsä sydäntä pakahduttavalla lahjalla. Äitienpäivän kunniaksi mies nimittäin remontoi perheensä kotitalon Homesteadissa, Iowassa. Suunnitteilla ollut remonttiurakka sai räjähtävän alun Ashtonin ansiosta.

Diane oli vuosia suunnitellut talonsa remontoimista, mutta projekti oli tyssännyt suunnitteluvaiheeseen. Daily Mail -lehden mukaan Ashton päätti antaa äidilleen unohtumattoman äitienpäivälahjan ja hän remontoi talosta äitinsä toiveiden mukaisen. Remontissa taloon tehtiin lisää tilaa ja lisää huoneita Kutcherin kasvavan perheen tarpeiden mukaan.

Ashton kertoi, että remontoidussa talossa on nyt paljon tilaa lapsenlapsikatraalle. Yksi talon uusista erikoisuuksista näytti lämmittävän äidin sydäntä erityisesti. Se oli tilava, viilennetty ruokakomero, johon äiti saisi valtavan varaston ruokaa, hedelmiä ja vihanneksia, jotka eivät kuuna päivänä mahtuisi jääkaappiin. Äidin ruoka-aineksille oli nyt oma huone.

Talo koki täydellisen päivityksen nykyaikaan. Ashtonin remonttiurakasta kuvattu video on katseltavissa Houzz -verkkosivuilla. Kutcherin äiti sai tänä vuonna ihastuttavan äitienpäivä lahjan, eikä sen paljastumishetkellä kyyneleitä säästelty.