Leonardo DiCaprio näytti Justin Bieberille miten naisia isketään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äskettäin juhlitussa Met Gala -nimisessä hyväntekeväisyysgaalassa nähtiin New Yorkissa samaan paikkaan kokoontuneena nimekkäimmät julkisuuden tähdet pukeutuneina parhaimpiinsa. Kauniiden ja komeiden tähtien ollessa samassa paikassa nähdään usein uusia pareja muodostuvan.

Jatkoilta videolle tallentui Leonardo DiCaprion sulava iskuliike, jonka johtama lopputulos on vielä toistaiseksi mysteeri. YouTubeen ladatulla videolla Justin Bieber tanssii Rihannan järjestämillä Met Gala -jatkoilla ja näyttää pitävän hauskaa. Hänen edessään istuu tummahiuksinen kaunotar, mutta häntä ei taida takana tanssiva Bieber juuri kiinnostaa, kun viereen liimautuu vanha konkari Leonardo DiCaprio.

Videolla DiCaprio näyttää Bieberille, että hänellä on edelleen sulavat iskutaktiikat hallussa kuiskutellessaan kaunokaisen korvaan istuutuessaan todella lähelle häntä. Bieber ei voi muuta kuin nauraa tilanteelle ja jatkaa tanssimistaan.