Kissa portsarina – ei päästänyt koiraa huoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissan ja koiran omistaja oli huomannut, että viirusilmä oli onnistunut osoittamaan koiralle olevansa perheessä suurempi auktoriteetti kuin se. Pieni corgi oli hyväksynyt asemansa ja näytti välttelevän riitaantumista kissan kanssa.

Tästä todisteeksi omistaja on kuvannut huvittavan videon kissansa toimista. Viirusilmä nimittäin päivysti makuuhuoneen ovella kuin portsari konsanaan. Koira selvästi halusi päästä huoneeseen, mutta se ei päässyt nelijalkaisen ovimiehen ohi. Turhautunut corgi vaelteli oven edessä edestakaisin ja haukkui kissalle.

Ovella istuskeleva kissa vähät välitti koiran valittamisesta eikä se suostunut liikkumaan. Koirasta huomasi, että se oli menettämässä malttinsa epäreilun kohtelunsa takia. Sitten kissa viimein poistui oven edestä. Yllättäen koira huomasi, että se ei halunnutkaan enää päästä huoneeseen ja se lähti seuraamaan kissaa.