Mies esitti hengenpelastajaa iskiessään naisia rannalla – toimi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

VitalyzdTV-nimisen YouTube-kanavan takana häärii venäläismies, joka kuvaa verkkoon hauskoja pilailuvideoita. Vitalyn pilailuvideot liittyvät yleensä siihen, miten naisia isketään ja palautetaan sen jälkeen maan pinnalle. Vitaly on esittänyt upporikasta superautojen omistajaa, poliisia ja supertähteä hurmatakseen kadulla naisia.

Nyt Vitaly nähdään pilassa, jossa hän juksaa rannalla makoilevia kaunottaria uskomaan, että hän on hengenpelastaja. Vitaly yrittää iskeä naisia ja saada heitä antamaan hänelle puhelinnumeronsa esittämällä rannalla vahtivuorossa olevaa hengenpelastajaa.

Tavalliseen tapaansa Vitalyn iskutaktiikka on todella suorasanainen ja hyökkäävä, mutta naiset näyttävät lankeavan siihen yksi kerrallaan. Vitaly saa taas useita puhelinnumeroita palkinnoksi pilailuvideostaan ja muutaman kohteliaisuuksillaan imarrellun naisystävän.