Pähkähullua parkouria pilvenpiirtäjän seinällä – yksikin virhe veisi hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Extreme-lajeja harrastavien ihmisten täytyy olla melko lujahermoisia viilipyttyjä hyppiessään rakennusten katoilta BASE-hyppyjä tai lentokoneesta laskuvarjon turvin. Parkouria pidetään myös vauhdikkaana lajina, jota harjoitetaan yleensä edeten kaupungilla sen tarjoamia pieniä esteitä ja seinämiä hyväksikäyttäen.

Parkourin rautainen ammattilainen Oleg Cricket on vienyt parkourin kuitenkin aivan toiselle tasolle YouTube-kanavalleen julkaisemalla videolla. Videolla Cricket hyppii hurjan korkean pilvenpiirtäjän seinämällä olevia kielekkeitä ja näyttää siltä kuin hänellä ei olisi minkäänlaisia valjaita turvanaan.

Elite Daily -lehden mukaan video on kuvattu Dubaissa sijaitsevan rakennuksen huipulla. Miehen seisomalta tasanteelta on todella pitkä pudotus maahan ja pelkkä hyppelehtimisen katsominen saa aikaan kylmiä väristyksiä.