Koomikko huijasi kaupan asiakkaita: ”Maitomme tulee homolehmiltä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupassa asioivat luottavat yleensä kauppiaan sanaan ja uskovat, kun heille kerrotaan mistä tuotteet ovat peräisin. Elite Daily lähetti koomikon ja näyttelijän, Tyler Fischerin, ruokakauppaan esittämään tunnollista työntekijää, joka kertoi innoissaan tuotteiden taustoista asiakkaille.

Fischer puettiin Whole Foods -kauppaketjun työntekijäksi New Yorkin toimipisteeseen. Hän oli työskentelevinään hedelmä- ja vihannesosastolla ja halusi testata, miten hyväuskoisia ja sinisilmäisiä asiakkaat ovat. Mies keksi mitä uskomattomampia tarinoita kasvisten ja hedelmien alkuperästä.

Fischerillä oli tarina kerrottavanaan jokaisen tuotteen kohdalla. Hän oli keksinyt mistä tuotteet ovat kotoisin, miten ne on kasvatettu tai valmistettu, kuka ne on poiminut ja millaista elämää poimija itse elää. Koomikko juksasi eräitä asiakkaita uskomaan, että heidän myymänsä maito on niin tasa-arvoista, että he käyttävät vain homoseksuaalisia lehmiä sen tuottamiseen.