Laulatko autossa? Tunnistat ehkä itsesi tästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vain harva pystyy vastustamaan kiusausta, kun ajelee yksin autolla ja radiosta alkaa soimaan oma suosikkikappale. Moni laulaa autolla ajaessaan, vaikka kaikki eivät sitä myönnäkään. Chad Neidt luetteli kaikki laulajatyypit, joita ratin takaa saattaa löytyä.

Moni voi varmasti samaistua Chad Neidtin kuvaamista laulajastereotypioista vähintään yhteen. Mies esittää ajomatkan aikana Youtube-videollaan viisitoista mahdollista variaatiota autolaulajista, ja ne pitävät hulvattoman hyvin paikkansa. Stereotypioista tunnistaa helposti itsensä, ystävänsä tai perheenjäsenensä.

Autolaulajista löytyy niitä, jotka laulavat pelkät kertosäkeet tai vain mumisevat, koska eivät muista sanoja. Osa eläytyy jopa silmät kiinni, osa huutaa niin, että ikkunat meinaavat hajota ja joillakin on tapana laulaa pelkkiä harmonioita oikean melodian vierestä vaihtuvalla menestyksellä. Tunnistatko näistä 15 laulajatyypistä itsesi?

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.