Owen Wilson jaksaa ihmetellä: ”Vau!” jokaisessa elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasin Dallasista kotoisin oleva näyttelijä ja käsikirjoittaja Owen Wilson on kuuluisa lukuisista rooleistaan isoissa elokuvissa. Miehelle ominainen leveä etelänmurre loistaa lähes jokaisessa roolissa, jotka ovat pääasiassa komediaa edustavista elokuvista.

Owenergy Studios on huomannut, että erilaisista elokuvarooleista huolimatta niissä kaikissa on jotain samaa. Owen Wilsonin sanomaksi laitetaan jokaisessa roolissa: ”Vau”. YouTube-videolle on koostettu kahden ja puolen minuutin aikana lukuisia rooleja, joissa Wilson on ihmetellyt ja ihastellut erilaisia asioita.

Käsikirjoittajat ovat voineet ajatella vau-sanan sopivan miehen suuhun erittäin hyvin tai sitten näyttelijä on itse spontaanisti lisännyt sen repliikkiinsä. Videokooste saa melko humoristisen vivahteen, kun sama lausahdus toistuu kerta toisensa jälkeen lähes samalla tavalla.