Viihdeohjelman äitienpäiväpila mauttomuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään monet televisio-ohjelmat ovat tehneet ihmisten auttamisesta viihdettä. Ihmiset haluavat nähdä onnellisia loppuja, jotka ovat totta. Yksi suosituista formaateista etsii mukaan ilmoittautuneen henkilön kadoksissa olevan läheisen.

Äitienpäivänä eräs televisio-ohjelma kuitenkin juksasi nuorta tyttöä vakavalla asialla. Autumn Allen on amerikkalainen 13-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka asuu nykyään Kambodzassa. Hän esiintyi paikallisessa Penh Chet Ort -nimisessä ohjelmassa, joka on paremmin tunnettu amerikkalaisesta versiosta Like It Or Not. Autumn Allen esiintyi äitienpäiväspesiaalina lähetetyssä jaksossa.

Juontaja kertoi 13-vuotiaalle Allenille, että he tulevat yhdistämään seuraavaksi hänet ja äitinsä, jota tyttö ei ole nähnyt seitsemään vuoteen äidin lähdettyä kotoaan. Allen alkoi itkemään ja kertoi, että jälleennäkeminen ja hänen äitinsä löytyminen olisi hänelle unelmien täyttymys.

Kun juontaja kutsui lavan takaa hänen äitinsä, verhon takaa paljastuikin kambodzalainen koomikko Chuop Rolin, joka oli pukeutunut naiseksi. Juontaja alkoi nauramaan ja ihmetteli, luuliko tyttö heidän tosissaan löytäneen äitinsä. Sosiaalinen media on ollut raivoissaan nuorelle tytölle tehdystä pilasta, jota Buzzfeed-sivuston mukaan on pyydetty jo anteeksi kanavan toimesta.