Fiksu koira tottelee Jukka Poikaa – tietää mitä tekee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet moneen otteeseen, miten ovelasti kissat osaavat etsiä aina ne kaikkein lämpimimmät paikat. Myös lyhytkarvaiset koirat voivat tuntea kylmän herkemmin ja ovat mukavuudenhaluissaan persoja aurinkoisille makuupaikoille.

Mr. Fry -nimisessä pelastetussa koirassa on sekoitus vinttikoiraa ja muita rotuja. Mr. Fry on lyhytkarvainen, korkea ja siro, ja se rakastaa lämpimiä paikkoja. Koira vie videolla makuualustansa talon lämpimimpään paikkaan olohuoneen ikkunan viereen, jonne aurinko paistaa mukavasti. Toisin sanoen koira siirtyy ”Kylmästä lämpimään” Jukka Pojan hittiä noudatellen.

Mr. Fry on löytökoira, joka on koulutettu terapiakoiraksi Arizonan Tucksonissa sijaitsevaan vanhainkotiin. Koira on todella seurallinen ja se kuljettaa oman makuualustansa aina sinne, missä ihmiset oleskelevat. Jos ihmiset vaihtavat huonetta, Mr. Fry tulee perässä vuoteensa kanssa, kunhan paikassa on lämmin.