Pysäyttävä kuva ihosyövästä – tämän nähtyäsi käytät aurinkorasvaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka kevät ihmisiä aletaan varoittelemaan auringon uv-säteilyjen vaaroista. Puhutaan aurinkorasvojen tärkeydestä, ihosyövästä, keskipäivän auringon välttämisestä ja solariumin haitoista. Nyt Tawny Willoughby on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän näyttää konkreettisesti, millaista tuhoa ihosyöpä saa aikaan.

Kuvassa Willoughbyn kasvot ovat monin paikoin ruvella ja vereslihalla. Hän toivoo karun kuvansa toimivan motivaationa solariumista ja auringosta poissa pysymiseen. Nainen neuvoo myös käyttämään aurinkorasvoja, joissa on iso suojakerroin. Willoughby kertoi ruskettaneensa itseään noin neljä kertaa viikossa ja katuu nyt niistä jokaista. Hän sai ensimmäisen ihosyöpänsä 21-vuotiaana kuusi vuotta sitten.

Tawny Willoughby kehottaa ihmisiä tarkastuttamaan jokaisen uuden ja kasvavan luomen, epäilyttävän värimuutoksen ja parantumattoman arven. Nainen muistuttaa kuvatekstissään, että terveys ja eläminen ovat paljon tärkeämpiä asioita kuin se, että on ruskettunut.

If anyone needs a little motivation to not lay in the tanning bed and sun here ya go! This is what skin cancer treatment…

Posted by Tawny Willoughby on Saturday, April 25, 2015