Sulhasen annettiin suunnitella hääkakku – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuore aviopari Rob ja Amanda Sabin ovat molemmat vannoutuneita jalkapallofaneja. Toistensa harmiksi he kannattavat kuitenkin eri joukkueita. Rob kannattaa Alabamaa toisin kuin Amanda, joka on pesunkestävä Florida Gators -joukkueen fani.

Rob sai suunnitella ja tilata häihin toisen tarjottavista täytekakuista. Ilman epäröintiä Rob halusi kakun olevan ehdottomasti Alabama-teemainen täytekakku, jossa valmentaja Nick Saban ratsastaa elefantilla pidellen kristallista jalkapalloa käsissään. Toivekakku toteutui ja sen ollessa upeampi kuin Rob olisi voinut toivoakaan, mies soitti Buzzfeed-sivuston mukaan heti leipomoon ja kiitti heitä.

Rob ei voinut aavistaakaan, että kakun sisältä tulisi paljastumaan leikatessa epämiellyttävä yllätys. Kun he leikkasivat yhdessä kakusta palan, sen sisältä paljastui Floridan värit. Mies oli aluksi nyrpeänä pilasta eikä ollut maistaa palastakaan, mutta heltyi nopeasti tajutessaan, että pila oli oikeastaan aika hauska.

Good news is….the wedding's still on. #rollgata #housedivided #unitedbytheSEC #rolltiderob @rrsabin

Kuva, jonka Amanda Sabin (@amandarosesabin) julkaisi

Grooms cake #rolltide #destinationwedding #islamoradadj

Kuva, jonka Mike Djmc (@mikebdjmc) julkaisi