Koira kiipesi korkealle puuhun – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puuhun kiipeilleet kissat ovat melko yleinen näky korkeilla oksilla, mutta koirat eivät niinkään. YouTube-videolla nähdään kultainennoutaja, joka on kiivennyt todella korkealle puuhun noutaakseen keppinsä.

Pariskunta on kuvannut Sherman-nimistä koiraansa, kun se kiipeää puuhun. He ovat ilmeisesti tienneet jo etukäteen, mitä odottaa, kun Sherman heilutteli häntäänsä puun juurella. Nainen alkoi kuvaamaan, kun koira kiipesi puuta oksa oksalta ylemmäs.

Videon loppupuolella nainen alkaa ihastelemaan sitä, miten Sherman on jo kiivennyt korkeammalle kuin millä korkeudella heidän talonsa katto on. Mies huomauttaa, että Sherman voi kuolla pudotessaan oksalta, mikä saa naisen äänensävyn muuttumaan nopeasti ja pyytelemään koiraa takaisin maahan.