Lapset pystyvät mihin vaan – olisiko uskonut näitä todeksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

People are Awesome -kanava esittelee YouTube-tilillään uskomattomia ihmisiä. Videoilla on monesti lahjakkaita eri alojen ammattilaisia, maailmanennätysten rikkojia ja hurjia stuntteja tekeviä ihmisiä. Nyt huomion keskipisteenä ovat ansaitusti lapset.

Videolla esitetään kaiken ikäisiä lapsia, joilla on jokin mahtava taito. Taapero lumilautailee, lapset harrastavat parkouria, voimistelua, lainelautailua ja taistelulajeja. Lapset ovat uskomattoman vahvoja ja heillä on mielettömän hyvä tasapaino.

Monet voivat ajatella joidenkin urheilulajien tai liikuntamuotojen olevan liian hurjia pienille lapsille, mutta tämä video kumoaa kaikki epäluulot. Lapset pystyvät harjoittelun ja kokeilemisen kautta vaikka mihin, kun heille vain uskaltaa antaa luvan harrastaa.