Mies tuhlasi omaisuuden näyttääkseen Kim Kardashianilta – traaginen tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka maksavat uskomattomia summia näyttääkseen idoleiltaan. Kim Kardashian on esimerkki supertähdestä, jolta monet ihmiset haluavat näyttää – hinnalla millä hyvänsä.

Iso-Britannian Birminghamissa asuva Jordan James Parke haluaa näyttää esikuvaltaan, Kim Kardashianilta. Mies on käyttänyt yli 139.000 euroa kauneusleikkauksiin ja muihin operaatioihin, kuten tatuoituihin silmänluomiin ja botoxiin.

Kaikki operaatiot eivät kuitenkaan ole onnistuneet odotetulla tavalla. Jordan paljasti Botched-ohjelmalle, ettei hän voi enää liikuttaa kasvojaan leikkausten myötä. Lisäksi hänen huuliensa täyte vuotaa. Jordanin tarinaan päästään tutustumaan pieleen menneitä kauneusleikkauksia käsittelevästä Botched-sarjasta esimakua antavan Youtube-videon muodossa.