Simpsonit menettää useita hahmojaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on kokenut kovan takaiskun, kun sarjan päätähtiin lukeutuva ääninäyttelijä Harry Shearer on ilmoittanut lopettavansa sarjan tekemisen. Hänen mukanaan sarja menettää useita rakastettuja hahmojaan.

26 vuotta sarjan parissa työskennellyt Shearer tunnetaan esimerkiksi Ned Flandersin, Mister Burnsin, Smithersin, rehtori Skinnerin ja bussikuski Oton äänenä. Hän ilmoitti lopettamisestaan Twitterissä. Viestin perusteella on tulkittu, että ääninäyttelijä ei jatka sarjan parissa enää seuraavalla tuotantokaudella. TMZ-julkaisi ehti jo spekuloida, että lopettamisen taustalla olisi riita ohjelman oheistuotteiden lisenssituloista. Shearer itse vihjasi, että lopettamisen taustalla olisi halu keskittyä välillä muihinkin projekteihin.

Simpsonit jatkuu myös ilman Harry Sheareria, mutta hänen näyttelemässä hahmot tulevat hyvin suurella todennäköisyydellä poistumaan sarjasta. Viime viikolla kerrottiin, että Simpsonit-sarjan uuden tuotantokauden aloittaminen on viivästynyt, koska Shearer viivytteli sopimuksen allekirjoittamisessa.