Vuoden Seksikkäin 2015 on tulikuuma brittikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen FHM-miestenlehden lukijat äänestävät vuosittain maailman seksikkäimmän naisen. Viime vuonna ensimmäiselle sijalle päätyi näyttelijätär Jennifer Lawrence. Tänä vuonna voittajaksi selviytyi suomalaisille hieman tuntemattomampi nimi.

michellekeegan_fhm_2010.png

FHM-lehden lukijat valitsivat maailman seksikkäimmäksi naiseksi brittiläisen näyttelijän, Michelle Keeganin. 27-vuotias brittitähti on tullut tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista. Michelle on myös työskennellyt mallina.

Toiselle sijalle äänestyksessä päätyi Kendall Jenner. Kolmanneksi ja neljänneksi tulivat edellisvuosien suosikit, Jennifer Lawrence ja Kate Upton. FHM-lehden mukaan äänestykseen osallistui yli miljoona henkeä.

XX

Kuva, jonka @michellekeegan julkaisi