Mies suunnitteli Prinssi Charlesin ja Williamin murhaa – halusi punahiuksisen kuninkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Punapäinen mies tuli pidätetyksi Englannissa, kun hänen velipuolensa löysi miehen hallusta erilaisia kemikaaleja ja ylöskirjoitettuja suunnitelmia siitä, miten hän tulisi murhaamaan Prinssi Charlesin ja Prinssi Williamin saadakseen Prinssi Harrysta seuraavan kuninkaan.

37-vuotias punahiuksinen Mark Colborne suunnitteli kuninkaallisten murhaa saadakseen punahiuksisesta Prinssi Harrysta kuninkaan. Colbornen aikeet ilmiantanut velipuoli löysi myös miehen päiväkirjan, jonka mukaan miestä oli kiusattu hänen hiustenvärinsä vuoksi. Colborne oli halunnut punapäisen kuninkaan saadakseen arvostusta itselleen.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli ostanut erilaisia kemikaaleja tehdäkseen pommeja. Hänen oli tarkoitus murhata muita vähemmistöjä, joilla on erilainen etninen tausta kuin hänellä. Prinssi Charlesin ja Prinssi Williamin hän aikoi ampua kiväärillä.

Colborne oli kirjoittanut uhraavansa mielellään oman henkensä sen puolesta, että saisi Harrysta kuninkaan. Syytöksistä ja kirjoituksistaan huolimatta Colborne on kieltänyt olevansa syyllinen terrorististen aikeiden suunnittelemiseen.