Nuori pariskunta näki toistensa vanhenevan – koskettava video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat miettiä lapsena, että miltä he mahtavat näyttää aikuisena. Vanhemmat saattavat miettiä, miltä heidän lapsensa näyttävät vanhuksina, koska he tuskin pääsevät sitä itse todistamaan. Eräs pariskunta sai tilaisuuden nähdä toisensa ikääntyvän maskeeraajien ansiosta ja he tarttuivat siihen empimättä.

Christy ja Tavis ovat rakastunut pariskunta ja he ovat menossa naimisiin. He saivat Field Dayn tekemällä videolla nähdä huippumaskeeraajien avulla, miten he tulevat ikääntymään. Maskeeraajat meikkasivat pariskunnan näyttämään 50, 70 ja 90-vuotiailta.

Christy ja Tavis yllättyvät nähdessään toisensa vanhempana. Toisen näkeminen vanhuksena toi pintaan yllättävän vahvoja tunteita ja pariskunta alkoi miettimään, millainen elämä heillä olisi takanaan ja millaisia tarinoita kerrottavanaan.