Näin kävi kun tyttäret kokeilivat äitiensä hääpukuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet hääpukunsa säilyttäneet äidit ovat voineet toivoa oman tyttärensä pukeutuvan eräänä päivänä heidän hääpukuunsa. Videolla nähdään miten muutamat tyttäret pääsivät kokeilemaan äitiensä hääpukuja kameran kuvatessa äitien reaktioita.

Vanhempien mielikuva pukujensa ajattomuudesta on saattanut ajatuksen tasolla olla hieman parempi kuin käytännössä. Puvun ajankohdattomuus paljastuu äideille vasta, kun he pääsevät todella näkemään puvut tyttäriensä päällä. Osa puvuista istuu kauniisti, mutta henkii auttamattomasti vanhaa aikaa.

Tyttäret kokeilevat innoissaan äitiensä pukuja. Osa puvuista on sopivan kokoisia, mutta yhden äidin puku on hänen tyttärelleen aivan liian pieni. Äidit kokevat nostalgisia hetkiä nähdessään tyttärensä omissa puvuissaan, jotka heillä oli yllään heidän tärkeänä päivänään.