Tenniskaunotar Anna Kournikova säväyttää bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen Anna Kournikova tuli 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa tunnetuksi ammattilaisena tenniksenpelaajana. Laulaja Enrique Iglesiasin kanssa kihloissa oleva tähti kuitenkin lopetti uransa vuonna 2003.

#latergram #sunshine #water #swim

Kuva, jonka Anna Kournikova (@annakournikova) julkaisi

Anna Kournikova nousee toisinaan edelleen otsikohin, yleensä vähäpukeisten kuvien merkeissä. Nyt tähti on jälleen jakanut Instagramissa otoksia, jotka noteerattiin nopeasti sosiaalisessa mediassa. Kuvissa bikineihin sonnustautunut tennistähti makoilee rantamaisemissa.

Anna Kournikovan ja Enriquen suhde on kiinnostanut mediaa pitkän aikaa, ja heidän on huhuttu sekä eronneen että menneen naimisiin. Toistaiseksi pari on kuitenkin kihloissa, eikä heillä näytä olevan kiire suurempiin elämänmuutoksiin.

#sun #sand #ocean #nature #bluesky #nofilter #adidas #latergram

Kuva, jonka Anna Kournikova (@annakournikova) julkaisi