Hirviemo hyökkäsi auton kimppuun – valtava vauhti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emot suojelevat poikasiaan voimakkaasti ja voivat olla todella aggressiivisia, jos kokevat tilanteen olevan uhkaava. Eräät miehet saivat kokea tämän reitillä, jonka myös hirviemo oli valinnut kahden vasansa kanssa.

Miehet kuvasivat hiekkatiellä kohtaamaansa hirviemoa ja sen kahta pientä vasaa. Miehet taisivat pitää tilannetta aluksi hellyttävänä kunnes helle valkeni, että hirvi ei ole päästämässä miehiä niiden ohitse. Hirvi ei ollut ylittämässä tietä vasojensa kanssa vaan se halusi nimenomaan kulkea hiekoitettua reittiä eteenpäin.

Miehet yrittivät ohi moneen kertaan, mutta turhaan. Lopulta emo tunsi tilanteen niin uhkaavana, että se hyökkäsi auton kimppuun. Hirvi hyökkäsi autoa kohti muutaman kerran, kunnes auto töytäisi hirveä hieman sivulle päin. Miehet painoivat kaasun pohjaan huomatessaan tilaisuutensa tulleen, mutta hirvi oli vielä toista mieltä. Se yritti juosta auton ikkunan vieressä vielä niin lujaan kuin sen jaloista pääsi.