Joukkotappelusta tehtiin urheilulaji – vapaaottelu lastenleikkiä tähän verrattuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli UFC:n kaltainen länsimainen kamppailulaji tuntuu liian kesyiltä, kannattaa katseensa suunnata Itä-Eurooppan puolelle. TFC, eli Team Fighting Championship, on vapaaottelun muoto, joka on nostanut suosiotaan esimerkiksi Venäjällä.

Sen sijaan, että kehään astuisi kaksi taistelijaa, TFC:ssä heitä on kentällä kerralla jopa kymmenen kappaletta. Kyse on siis periaatteessa joukkotappelusta urheilun muodossa.

Lajin näkyvyyttä on maailmalla nostanut erityisesti viime päivinä verkossa levinnyt video, joka kuvaa Venäjän Pietarista kotoisin olevan tiimin ja Puolan Gdyniasta ponnistavan joukkueen välistä ottelua.

PÄIVITYS: WWE on luonnollisesti showpainia, jota ei sovi sekoittaa oikeisiin kamppailijajeihin.