Kissa hämmentyi lasersäteestä – alkoi haukkua kuin koira

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden kissanomistajien tavoin eräs lemmikinomistaja oli päättänyt testata millaisia vaikutuksia laserosoittimella olisi hänen kissaansa. Viirusilmän omistaja odotti, että kissa riemastuisi leikkimään ja jahtaamaan sädettä, mutta kissan reagoikin valoon erikoisella tavalla.

Omistajan hämmästykseksi kissa alkoi haukkua kuin pieni koira. Kissa seurasi tarkkana säteen liikkumista ja haukkui sille. Laajentuneet silmät viestivät siitä, että lemmikki oli selvästi hämillään näkemästään ilmiöstä.

Utelias kissa ei tiennyt miten reagoida seinällä liikkuvaan valosäteeseen. Omistajalla oli varmasti naurussa pitelemistä kuunnelleessaan lemmikkinsä äänehdintää. Vaikka kissanomistaja osasi odottaa kissan reagoivan hauskaan leikkiin, oli sen haukkuminen kuitenkin hänelle yllätys.