Laiskuuden huippu! Kissa syö makuultaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissanomistaja oli pannut merkille sen, että hänen viisivuotias kissansa Nala oli löhöilemisen mestari. Loikoilusta nauttiva Nala viihtyi löhöasennossa jopa syödessään. Omistaja kuvasi kissansa huvittavan ruokailuhetken videolle.

Suloisen viirusilmän ruokailutapa saa hymyn huulille, sillä kissa herkuttelee ruoallaan makoillen kaikessa rauhassa. Sen sijaan, että kissa seisoisi ruokakuppinsa edessä, se löhöilee maassa ja napostelee ruokaansa tassujensa avulla.

Omistajan mukaan kissa on varsinainen laiskimus, joka ei turhia stressaa. Nala ei suinkaan ole ainoa kissa, joka harrastaa löhöilemistä syödessään. Ilmeisesti joillain viirusilmillä on selvästi tapana nauttia ruuasta makuuasennossa ja heidän kohdallaan ruokalepo alkaa jo syödessä.