Game of Thrones -komistus haluaa James Bondiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestyksekkässä Game of Thrones -sarjassa näyttelevä Kit Harington on tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen haastattelussa. Mies nimittäin kertoi haaveilevansa James Bondin roolista.

Charmikas brittinäyttelijä kertoi, että agentti 007 näytteleminen olisi hänen unelmiensa täyttymys. Valtavaa suosiota niittänyt Game of Thrones on tehnyt Haringtonista suuren tähden. Mies on sarjan kuvausten ohella työstänyt uutta elokuvaansa Spooks: The Greater Good ja elokuva julkaistaan 8. toukokuuta.

Toiminnantäyteinen vakoojaelokuva perustuu tunnettuun BBC-televisiosarjaan Spooks. Metro-lehden mukaan Harington unelmoi, että seuraava vakoojan rooli olisi legendaarisissa Bond-elokuvissa.

Mies olisi omien sanojensa mukaan valmis täyttämään James Bondin roolin saappaat koska vain. Ei ole epäilystäkään, etteivätkö Haringotin fanit toivoisi roolia näyttelijälle. Kenties, ehkäpä Kit voisi olla hyvä vaihtoehto Bondiksi.