Mies osti kuolleen poliisin auton – sitten todellinen syy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Coloradon poliisilaitoksella työskennellyt apulaissheriffi Sam Brownlee menehtyi eräällä työkomennuksella tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa. Hänen poikansa Tanner oli tuolloin vasta 15-vuotias ja jäi kaipaamaan isäänsä suuresti.

Vuosien varrella Tanner on saanut isälleen kuuluvia esineitä ja vaatteita, mutta on eräs kulkuneuvo, jonka Tanner haluaisi enemmän kuin mitään muuta. Tanner haluaisi ostaa hänen isänsä käyttämän auton poliisilaitoksen huutokaupasta. Auto on arvioitu Mashable-sivuston mukaan 12.500 dollarin arvoiseksi. Tanner oli säästänyt huutokauppaa varten rahaa voidakseen tehdä autosta tarjouksen.

Tanner teki huutokaupassa tarjouksen, mutta auton hinta ylitti pojan budjetin reilusti. Paikallinen maatilan omistaja Steve Wells sai auton omakseen tarjoamalla siitä 60.000 dollaria. Kun Wells sai auton avaimet käteensä, hän kääntyikin Tannerin puoleen ojentaakseen avaimet pojalle.