Mies sai kuulla koiranpentunsa kuolevan – päätti kuvata sitä joka päivä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dave Meinert pelasti tanskandoggin pennun pentutehtailijalta ja antoi pennulle nimeksi Pegasus. Pegasuksen kaikki sisarukset kuolivat joko syntyessään tai hyvin pieninä, minkä vuoksi Meinertille kerrottiin Pegasuksenkin luultavasti menehtyvän nopeasti johonkin tautiin.

Meinertille kerrottiin, että Pegasus tulisi luultavasti sokeutumaan ja kuuroutumaan lähipäivinä eikä ollut varmaa, miten kauan koira tulisi elämään. Meinert päätti kuvata rakasta lemmikkiään jokaisena päivänä, joka heille annetaan yhdessä. Pegasus ei menehtynytkään ja mies sai ihanan videon koiran kasvamisesta kuvaamisen lopputuotoksena.

Videolla Pegasus kasvaa pienestä pennusta isokokoiseksi tanskandoggiksi. Meinert joutui kuitenkin lopulta antamaan Pegasuksen pois läheiseen perheeseen, jossa koiralla on iso piha, puutarha ja toinen tanskandoggi leikkitoverinaan. Onneksi hän sai kuitenkin ihanan videon muistoksi hänen ja Pegasuksen yhteiseltä ajalta.