Poika tapasi poliisin, joka löysi hänet vastasyntyneenä roskiksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornialainen mies pääsi äskettäin viimein tapaamaan poliisia, joka pelasti hänet vastasyntyneenä vauvana roskiksesta hänen äitinsä hylättyään pojan sinne. Tapaaminen oli 25 vuoden jälkeenkin vielä hyvin tunteikas ja toi poliisillekin kyyneleet silmiin.

Michael Buelna kertoi ABC 7 -uutisille, että luuli kuulevansa roskiksesta kissanpennun ääntä, mutta löysikin sieltä vastasyntyneen vauvan. Vauva oli roskien peitossa ja pojassa oli vielä pitkä napanuorakin kiinni. 25 vuotta on nyt ehtinyt kulumaan siitä, kun Buelna pelasti Robin Barton -nimisen pojan 21. marraskuuta 1989.

Barton kertoo videolla halunneensa aina päästä tapaamaan poliisia, joka hänet pelasti ja vihdoin pojan toive kävi toteen. Barton adoptoitiin vauvana hyvään perheeseen ja poika kertoo antaneensa biologiselle äidilleen anteeksi hänen heitteellejättönsä. Poika haluaisi kuitenkin löytää oikean äitinsä, että saisi asian käsiteltyä ja kertoa naiselle antaneensa hänelle anteeksi.